Hallo lezers van Het Groene Mugje,

Welkom op mijn blog.

Mijn naam is Anne en ik woon samen met mijn man Erik en twee katten Puck&Bella in Meppel (Drenthe).
Mijn blog is een best dynamisch blog, ik laat jullie een beetje deelnemer zijn in mijn leven. Dus de onderwerpen zijn daarom ook heel divers. Mijn blog blijft net als ik in ontwikkeling, in beweging en zal blijven veranderen en groeien.

Zo vertel ik jullie over mijn high’s and my low’s, mijn persoonlijke nootjes zoals ik ze noem. Ik vertel jullie graag wat ik allemaal mee maak, over leuke dingen, over mijn creatieve bezigheden, over waar mijn passies liggen zoals veganisme en katten.

Veel lees plezier,
Anne

3 gedachten over “Hallo lezers van Het Groene Mugje,

 1. Anneke A

  Hoi Marleen, wat heb je een leuke blog, informatief, begrijpelijk en ook nog eens leuk om te lezen. Ik ben hier terechtgekomen via Joke bij de mandala club.
  Dank voor je tip om de groenteburger in het tosti apparaat te doen. Dat wordt natuurlijk meteen uitgeprobeerd. Wij eten zo nu en dan geen vlees en zo wel dan niet veel. Veel succes met je blog.

  Reageren
 2. Het Groene Mugje Bericht auteur

  Hoi Anneke, wat leuk dat jij mij via Joke hebt gevonden.
  Dat tostiapparaat is echt goudwaard bij mij in de keuken, wel zelf in de gaten houden of de burger klaar is en misschien even tussentijds omdraaien. Het werkt ook met bijv. hamburgers alleen dan kan er wel wat vlees vet uitlekken. Ik ben benieuwd wat je er van vind. En af en toe het vlees laten staan is ook hartstikke goed.

  Reageren
  1. Anneke A

   Hoi Anne-Markeren, het gaat echt perfect met het tostiapparaat, dat omdraaien, daar was ik ook al achter gekomen. Anders is er maar 1 kant krokant. Ik houdt dit erin hoor, goed voor de lijn ook.
   Groetjes Anneke

   Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.